Hulpverleners

Wij, van Downsyndroom Limburg on Tour regio Midden Limburg, kregen de afgelopen tijd in de stand regelmatig te horen dat ouders van kinderen met downsyndroom tegen de muur aanlopen als het gaat om informatievoorzieningen van hulpverleners.


Zelfs officiĆ«le instanties kunnen vaak deze vragen niet beantwoorden. Daarom heeft Downsyndroom Limburg on Tour, regio Midden Limburg, besloten hier op in te spelen.
Tenslotte is het TEAM work om een kind met Down op te voeden en eerlijke kansen te bieden!

Onderstaande personen, instellingen hebben allemaal ervaring met het Syndroom van Down, dat is het eerste vereiste om op deze site genoemd te worden.

Verder is Downsyndroom Limburg on Tour, regio Midden, onafhankelijk en wil ook belangenverstrengeling voorkomen.

Hierdoor kunnen er  meerdere aanbieders op deze site staan. Ons doel van deze service is de lijnen van allerlei hulpverleners korter te maken en dat bespaart voor ouders en hulpverleners tijd en energie. (en vaak een hoop zorgen en stress).

Uiteindelijk is dit beter voor kinderen met downsyndroom om zo weinig mogelijk veranderingen met hulpverleners te ondergaan.
Een goede structuur is het halve werk.

Voor tips (van nieuwe hulpverleners):
Mail even de tip door. Hoe meer info hoe beter voor ons allen!
Wij gaan er dan zorgvuldig mee aan de slag! 

Downsyndroom Limburg on Tour, regio Midden Limburg.

 
 

www.downsyndroom.nl (Landelijk)

 


www.logoactive.nl

 


www.pgbmoving.nl

 

 
www.fysioplus.net

 


www.kindertherapie-echt.nl

 

Daelzicht biedt zorg, ondersteuning en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking bij alle facetten van het leven.


www.daelzicht.nl

 

Senzy

Hulp bij leren, ontwikkeling en gedrag.

www.senzy.nl